A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

22

Ganoderma a rák ellen

2012.05.22 - kedd

 

  

Mostanában egyre többet hallani a gyógygombákról a médiában. Szakértők beszélnek rendkívüli hatásukról. Talán tudjátok mindazt, hogy nagyon szigorú törvények vannak azzal kapcsolatban, hogy mit állítunk egy-egy készítményről, és nekünk nagyon meg kell gondolnunk, hogy milyen pozitív terméktapasztalatot osztunk meg Veletek. :-)


 

Kossuth Rádió műsorából - Gombák az orvostudományban.

Erre a linkre kattintva meg tudja hallgatni.


Tekintse meg ezeket a videókat. Ezekben nem a DXN termékekről beszélnek, hanem más forrásból származó gyógygombákról.

 

A TV2 2011. 06. 19-i Napló adásából:

A videóhoz tartozó leírás a TV2 oldaláról:

Gombákkal a daganat ellen – A férfi, aki a német orvosokat tanítja

Szalay Ádám egy olyan hatóanyag szakértővel forgatott, aki szerint a Japánban gyógyszerként használt gombák segítségével számos súlyos betegséget, akár az agydaganatot is le lehet győzni. A szakértő, Varga Gábor azt mondja, sok száz dokumentált esettel tudja alátámasztani az állítását. Két daganatos gyermek, Lili és Zsoltika, valamint István állapotának javulása a gyógygombáktól további bizonyítékként szolgál … 

 

 

 

A videóhoz tartozó leírás a TV2 oldaláról:

"A kínai gomba lenne a rák ellenszere?

Nagyobb ellenállóképesség, gyorsabb felépülés a gyulladásos, szövődményes betegségekből, kisebb esély a rákos daganatra – ezek mind a különböző fajta gyógygombák jótékony hatásai közé tartoznak. A gombakivonatok az immunrendszer teljes skáláját képesek aktiválni – állítja Varga Gábor hatóanyag-szakértő, aki saját kisfia kezelésére is alkalmazta a készítményt.
A kínai pecsétviasz-gombát hazájában már több, mint kétezer éve használják gyógyításra – számos felépült beteg támasztja alá ennek a hatékonyságát, és már Magyarországon is akad példa a csodás gyógyulásra. A Mokka stúdiójában járt egyikük, Kispál Gábor, aki elmondása szerint a csodagombáknak köszönheti felépülését. Tapasztalatai szerint az orvosok különböző módon állnak hozzá a csodásnak mondott szerekhez: van, aki támogatja, de akad olyan is, aki kifejezetten ellenzi."

 

Miért válasszuk a DXN Ganodermát?
A DXN által kidolgozott hideg feldolgozási módszer 100%-ban megőrzi a ganoderma hatóanyagait.  Ezzel az eljárással 20:1 a kiindulási és a késztermék aránya, ezért a DXN ganoderma terápiás hatása igen jó.

 

 

A teljes eljárás a termesztéstől a csomagolásig a DXN szakértelmén és a felhasznált anyagokon alapul. A DXN megkapta a GMP kitüntetést a Malajziai Egészségügyi Minisztériumtól, valamint megfelel az ISO 14001, ISO 9001 és a TGA minőségbiztosítási szabványoknak, amely komoly nemzetközi elismerés DXN ganoderma termékek minősége szempontjából.

 

Tekintse meg a DXN ganodermás termékeit!

 

máj

21

A csodálatos Ganoderma

2012.05.21 - hétfő

“A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a Ganoderma valóságos biológiai scanner-ként végigpásztázza a testet és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni méregtelenítő, savbázis egyensúlyt szabályzó, immunrendszer serkentő, regeneráló hatását” – irja a Filantropikum.com a Ganoderma csodagomba életelixír című bejegyzésében.

 

Most betekintést nyerhettek azokba a folyamatokba, amely által ez a gomba segíti egészségünk megőrzését. A Ganoderma jelentős méregtelenítő hatást fejt ki a vér szintjén, a sejten belül és az intercelluláris térben, megkötve, és semlegesítve a méreganyagokat.

 

 

A sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlen azok oxigén ellátása, amelyet a vörösvértestek látnak el. A Ganoderma fokozva a hemoglobinhoz kötődő oxigén mennyiségét és szállítását oxigéndúsabbá teszi a szöveteket. A vér többi elemére is hatva (vérlemezkék) csökkenti a vér besűrűsödését, hozzájárulva a vérrög képződés megakadályozásához. A vér szabad áramlását segíti elő azáltal, hogy csökkenti a vérzsírok szintjét, illetve az érelmeszesedéses gócok kialakulását.

 

 Így az agy és a szív sejtjei is több oxigénhez juthatnak.

 

Szervezetünk egészségének elengedhetetlen feltétele a megfelelő savbázis egyensúly vagy más néven ph. Ezt jelentős mértékben meghatározza a sejt ion háztartása. A savas ph gátolja a normális sejtműködést, gyengítve többek között a szervezet védekező és regenerációs mechanizmusait, kitéve azt, a daganatos elváltozások és fertőzések veszélyének.

 

 

Immunrendszerünk a védőfalunk, megakadályozva a kellemetlen betolakodók bejutását a szervezetbe. A Ganoderma gomba immunrendszer stimuláló hatása annak tulajdonítható, hogy mozgásba hozza a védőrendszer fehérvérsejtjeit, növeli az antitestek szintjét ( IgM, IgA, IgG).

Az allergiás reakciók is az immunrendszeren keresztül fejtik ki hatásukat. A hisztaminnak nevezett fehérje által a Ganoderma képes megfékezni az allergiás reakciókat.

 

A stressz káros hatásai igénybe veszik nemcsak az immunrendszert, de a hormonális rendszert is.

 

A Ganoderma csökkenteni a szervezetet érő stresszt, szabályozva a mellékvese hormonszintjeit (adrenalin, noradrenalin, kortikoszteroidok). Stressz reakció a vércukor emelkedés is, ennek egyensúlyba hozásáért a Ganoderma kedvező hatást fejt ki a hasnyálmirigyre amely az inzulint termeli.

 

 

Az elektromos készülékek által generált elektromágneses terek káros hatásainak kivédését a szerves germánium által biztosítja, így segítve az energiaháztartásban és a sejt vitalitásában.

 

Láthatjuk, hogy milyen sok szinten képes a természet e különleges ajándéka segíteni abban, hogy megőrizzük egészségünket, megelőzzük a betegségeket és alkalmazkodni tudjunk a hétköznapok gyakori egyensúlybontó kihívásaihoz.

 

Forrás: http://twice.hu/eletmod/egeszseg-eletmod/mi-a-titka-a-ganodermanak

 

 

Toxinok ellen Ganoderma!

 

 

A test méreganyagai olyan vegyületek, amelyek a szervezet anyagcsere folyamatainak a végtermékei, vagy kívülről a szervezetbe juttatott kémiai anyagok.

 

 

Leggyakrabban az oxidációs fermentációs folyamatok végeredményei. Ezek közül legjelentősebbek a szabad gyökök, a húgysav, a tejsav, elhalt sejtek és a mikroorganizmusok lebontása során keletkező méreganyagok.

Ezek a toxinok gátló módon hatnak a testben zajló normális élettani funkciókra.

 

 

Ganoderma – csodagomba és életelixír

 

A szabad gyökök elsősorban a sejtmembránt támadják meg, aztán a sejtmagot és a DNS-t, kiváltva az oxidatív stressznek nevezett biokémiai folyamatot. A méreganyagok jelenléte savassá teszi a ph-t (acidózis), amely tovább rontja a szervezet anyagcsere folyamatait, csökkenti az oxigén ellátást, és hosszú távon sejt elhaláshoz vezet.

 

Mi képes csökkenteni az oxidatív stresszt?

 

A Ganoderma tartalmaz egy SOD-szuper-oxid-dismutaz nevezetű enzimet, amely a napjainkban ismert legerősebb antioxidáns enzim, amely védi a szervezetet a szabadgyökök károsító hatása ellen. A tudományos kísérletek igazolják, hogy az SOD közel 3000-szer erősebb antioxidáns, mint a C-vitamin.

 

 

A Ganoderma méregtelenítés folyamata

 

Az első hónap folyamán történik meg a test pásztázása és a méreganyagok felkutatása.

 

A második hónap során a tulajdonképpeni méregtelenítés és tisztulási folyamatok aktiválódnak.

 

A szabályozás és gyógyulás folyamata a harmadik hónaptól indul be és a szervezet méreganyag tartalmától és egészségi állapotától függően egy évig is eltarthat.

 

A regenerációs fázis, amikor a szervezet újraépíti és beszabályozza az új egyensúlyi állapotát ez 1-6 hónap között változik.

 

A fenntartó és prevenciós kezelés, az öregedési folyamatok megakadályozása igény szerint évekig fenntartható.

 

A tisztulási folyamat elsősorban a máj szintjén indul be, és a méreganyagok távozása a kiválasztó rendszeren keresztül történik vese, bőr, ezáltal, a vizelet és az izzadság által hagyják el a testet a szükségtelen anyagok.

 

 

Fontos tudni, hogy a méregtelenitési folyamat beindulása során megjelenhetnek apró csaláncsípés szerű bőrkiütések, orrfolyás, tüsszögés, könnyezés. Az emésztőrendszer részéről több nyákképződés, hasmenés. Ritkábban enyhe fejfájás és álmosságérzés is társulhat a detoxifikációhoz.

 

 

Ezek a tünetek nem mellékhatások, hanem a gyógyulási folyamat szerves részei és előfordulásuknak a gyakorisága a távozó méreganyagok mennyiségétől függ és gyakorlatilag pár nap alatt eltűnnek.

Nem szükséges a kezelés abbahagyása.

Kellemes tisztulást!

http://filantropikum.com/toxinok-ellen-ganoderma/

 

Ganoderma – csodagomba és életelixír

 

 

A Ganoderma egy ritka különleges gombafaj, amely a fák törzsén növekszik és a fa segítségével táplálkozik.

 

Évezredek óta, a keleti gyógyászat szerves részeként a kínaiak, koreaiak, japánok gyakran használták igazi csodaként tekintve rá változatos jótékony hatásai miatt.

 

Tudományos nevén Ganoderma Lucidum, melyet a kínai gyógyászatban Linghzinek, a japánban Reishi-nek neveznek, évezredek óta olyan jelzőkkel illeték, mint a „Fiatalság elixírje”, „Halhatatlanság királynője”, „A növények koronázatlan királya”, „Csodagomba”.

 

 

Valóban a kimutatások szerint mai napig is ez Ázsia egyik leggyakrabban használt természetes gyógyászati eszköze, amely növeli a Qi-nek vagy Chi-nek nevezett életenergiát és segíti a testi lelki és energetikai egyensúly megteremtését.

 

A gomba alakja és színe alapján hat különböző típust különít el a keleti medicina, mely szerint a szín és forma magában hordozza az annak megfelelő szervre gyakorolt jótékony hatását is.

 

 

Piros-szív, zöld-máj, fehér-bőr és tüdő, lila-ízület, sárga-lép, fekete-vese. Ezek közül a legelterjedtebb a piros színű.

 

A vadon termő Ganoderma igen ritka és gyűjtése szakértelmet kíván, mert csak a fiatal és közepes életciklusában lévő gomba fejti ki terápiás hatását a megkeményedett beszáradt gomba akár mérgező is lehet.

 

 

Napjainkban a gomba termelése szigorú feltételek mellet ellenőrzött formában történik, hogy a legmegfelelőbb módon legyen hasznosítható.

 

 

Lássuk minek köszönhető a csodálatos ereje:

 

Szerves Germánium – nagyon erős antioxidáns hatással bír, csökkenti a szabad gyökök károsító hatásait, véd az elektromágneses terek negatív hatásától, javítja a sejtműködést, megszabadítja a szervezetet a nehéz fémek toxikus hatásától. Optimalizálva az oxigén ellátást, javítja a szervek életfunkcióit. A szerves germánium különleges hatásai közé sorolható a sejtek és szervek elektromágneses mezejének a növelése, ezáltal növelve azok életenergiáját. Ilyen értelemben a Ganoderma szerves germánium tartalma spirituális sajátosságokat hordoz, épp ezért használták keleten meditáció előkészítésére.

 

 

Poliszaharidok – az emberi testben az immunrendszerre kifejtett hatásuk jelentős, mivel növelik az antitestek számát, erősítve a szervezetet és potenciálva, annak öngyógyító működését.

 

 

Az adenozin hatására, csökken a vérzsír szint, kedvező hatást fejt ki a vérkeringésre, megakadályozva a koleszterin lerakódását és a vérrögök képződését.

 

 

A Ganodermából nyert több mint 100 triterpenoid nemcsak a trigliceridek és a koleszterin szintet csökkentik, hanem a hisztamin felszabadulást gátolva antiallergiás hatással is bírnak.

 

 

A Micellium marad azonban a gomba titkos alkotóeleme, amely egy sajátos fehérje szerkezet, ennek köszönhető a gomba az öregedés gátló hatása, megelőzve az öregkori elbutulást, frissen tartva a fizikai és szellemi funkciókat.

 

 

További ismertebb hatóanyagok közül megemlíthető a magas C-vitamin és B vitamin tartalma, ezeknek az egészségmegőrzésre kifejtett széleskörű hatásával.

 

 

A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a

 

Ganoderma valóságos biológiai scanner-ként végigpásztázza a testet és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni méregtelenítő, savbázis egyensúlyt szabályzó, immunrendszer serkentő, regeneráló hatását.

Forrás:http://filantropikum.com/ganoderma-csodagomba-es-eletelixir/

 

 

 

máj

15

Májusi promóció

2012.05.15 - kedd


Azon munkatársaink, akik május hónapban 300 PV /saját pontérték/ teljesítenek, és 2 fő új közvetlen csatlakozójuk van,
V.I.P. vendégként vehetnek részt a DXN Családi Hajókiránduláson a Dunakanyarba, 2012 június 23-án / szombaton /
A V.I.P. vendég fizetés nélkül vehet részt a hajóúton, a V.I.P. vendégek részére kialakított helyen, valamint
Vendégünk egy közös ebéden Szentendrén a DXN tulajdonosaival, és legmagasabb szintű vezetőivel.

Indulás

 

10.00 Budapest Vigadó térről
11.30 Szentendre belvárosi kikötő, 2 óra szabad program Városnézés, fotózás, lovaskocsizás, vásárlás, fagyizás .....
13.30 Továbbindulás Visegrádra.
15.00 Visegrád, 2 óra szabad program Várlátogatás, helyi nevezetességek, fotózás, vásárlás, fagyizás .....
17.00 Visszaindulás Budapestre.
20.00 Érkezés Budapest Vigadó tér

 

Légy ott a legjobbak között.

 

 dunakanyar_2_166 

 

DXN Családi Hajókirándulás a Dunakanyarba


Hajókirándulást szervezünk A Dunakanyarba 2012 június 23-án / szombat / munkatársaink részére.
A kirándulás ára 2.000.-ft/ fő, a DXN munkatársai, és családtagjaik részére. / 14 év alatti gyerekek 1.000.- ft/ fő /
Lehetőség van leendő munkatársak, barátok részvételére is / jó ha látják, milyen is a DXN családba tartozni /
akiknek a részvételi díj 4.000.- ft/fő, 14 év alatti gyerekek 2.000.- ft/ fő áron.

Indulás

 

10.00 Budapest Vigadó térről
11.30 Szentendre belvárosi kikötő, 2 óra szabad program Városnézés, fotózás, lovaskocsizás, vásárlás, fagyizás .....
13.30 Továbbindulás Visegrádra.
15.00 Visegrád, 2 óra szabad program Várlátogatás, helyi nevezetességek, fotózás, vásárlás, fagyizás .....
17.00 Visszaindulás Budapestre.
20.00 Érkezés Budapest Vigadó tér

 

máj

10

 

 

Új Üzleti Kezdőcsomag

 

Mint szponzoromtól, Faragóné Keserű Judittól megtudtam a februári Star Ruby - Star Diamond képzésen sok ötlet hangzott el azzal kapcsolatban, hogy mire lenne szükségünk, hogyan tudnánk hatékonyabban dolgozni. Ötletei közül már több is megvalósult. És íme a következő, ezt is megvalósították - remélem sikeres lesz, és sokan éltek vele.

 

A korábbi csomagok értékesítési tapasztalatai és a forgalmazói visszajelzések alapján a DXN Europe Kft. új kezdőcsomag bevezetése mellett döntött.


A Új Üzleti Kezdőcsomag csak és kizárólag új belépők számára érhető el!


Ez is csak egy választási lehetőség. Regisztrálni 5000 Ft befizetésével, és bármilyen másik, legalább 1 db termék megvásárlásával is lehetséges.

 

 

A megújult Üzleti Kezdőcsomaggal indulók részére a regisztráció költségét a DXN Europe Kft. átvállalja.

 

A csomag értékesítése visszavonásig tart.

 

A csomag tartalma:


1 db RG30
1 db GL30
1 db Spirulina 120
1 db Lingzhi Coffee 3in1
1 db Cocozhi
1 db Maca Vita Café
1 db Ganozhi Soap
1 db Ganozhi Toothpaste
+ 1 db Starter Kit (a költségét a DXN Europe Kft. átvállalja)

 

Az Új Üzleti Kezdőcsomag adatai:
DP ár: 26.100 Ft
PV: 105
SV: 9.300 Ft

 

A csomag a Service Centereken keresztül nem rendelhető, csak Központi Ügyfélszolgálaton személyesen vagy on-line megrendeléssel előre utalással érhető el.
Amennyiben nem személyes átvétel történik, úgy a csomag szállítási költségét minden esetben ki kell fizetni. Az üzleti kezdőcsomaggal más termék nem csomagolható össze!
A szállítási költség előre utalás esetén: 1.300 Ft.

 

 

Regisztrálok és megrendelem!

 

 

 

 

 

máj

6

Ganoderma gomba

2012.05.06 - vasárnap

Ganoderma gomba                                                                                          

 

         Az egészségért

                                                                          és a hosszú életért!